VENDA DE FLORS I PLANTES A DOMICILI

T´oferim fer-te arribar a casa teva o un tu volguis, el ram de flors, planta o…. que tu escullis. Còmodament desde on vulguis (casa, oficina, carrer…) pots mirar i remirar per la nostra botiga escullir el que més t´agradi i sinò trobes el que busques, fes-nos-ho saber i estarem encantades de buscar-ho i t´ho portem. De moment les nostres entregues es faràn a Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Sant Pere de Torelló, Vilaseca, Borgonyà, Orís, Vinyoles, Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Masies de Voltregà, Sant Hipòlit de Voltregà, Manlleu, Roda de Ter, Vic, Folguroles, Sant Julià de Vilatorta, Calldetenes, Taradell, Tona.

Sinó trobes el poble que t´interessa posa´t en contacte em nosaltres (telefòn o WhatsApp) i ho solucionarem.

MANTENIMENTS

Et posem flors a casa o l´oficina amb la freqüència que tu vulguis. Escull entre la gran varietat de flors que t´oferim i fés de la teva llar o del teu espai de treball un lloc més bonic, amable i acollidor en moments puntuals o per sempre. Aquest servei consta de anar canviant la composició floral amb la periodicitat acordada, aquest servei inclou entrega i recollida.

ASSESORAMENT PERSONALITZAT

T´aconsellem i t´ajudem a escollir plantes tant d´interior com a                                        l´exterior per l´empresa, com per per casa (entrades, sales, despatxos, terrasses, balcons…) ens adaptem a les teves necessitats i sinò ho tenim ho busquem, perque puguis gaudir d´un espai més saludable i comode. Respirar naturalesa, salud i bellesa en els nostres dies cada cop és més important i necesssari per això aquest servei que oferim cada cop te més èxit.

CASAMENTS I FESTES MIL

Fem realitat les teves il·lusions en dies tan importants que es guarden en el calaix de la memòria per sempre. Ens encanta i disfrutem acompanyant, ajudant i fent realitat totes les idees que hem parlat i flipem em les cares de sorpresa, alegria… que veiem un cop es veu el resultat final. Les flors ens acompanyen al llarg de la vida, però son en aquests moments que la seva presència és més visible i a nosaltres ens encanta explicar les vostres històries em flors.

Els nostres imprescindibles:

POBLACIONS AMB SERVEI A DOMICILI